Σχολικά Δρομολόγια

Τα  "Κ.Τ.Ε.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε." μεταφέρει δεκαετίες τώρα μαθητές του νομού Ηρακλείου  - Λασιθίου, αναλαμβάνοντας το έργο αυτό, μετά από διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχουν δεκάδες μεταφορικές επιχειρήσεις.

Η εταιρεία μας, στα πλαίσια των εντατικών ελέγχων, που διεξάγει η πολιτεία, σχετικά με την ποιότητα της μεταφοράς των μαθητών, επιδεικνύει τη μέγιστη υπευθυνότητα, ως προς την ασφάλεια και ακρίβεια της μεταφοράς, ώστε να συμβαδίζει με τις υψηλές απαιτήσεις της αναθέτουσας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Η Νομαρχία Ηρακλείου, δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα αυτό και τα "Κ.Τ.Ε.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε." ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυαντό τρόπο.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε λάβει, πολύ συχνά, συγχαρητήρια από την Τροχαία, γονείς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και εκπαιδευτικούς, για την ποιότητα του στόλου, αλλά και του διατιθέμενου από την εταιρεία μας προσωπικού.

Σαφής απόδειξη της ποιότητας μεταφοράς, που απολαμβάνει η τοπική κοινωνία, με την "Κ.Τ.Ε.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε." είναι το γεγονός ότι, σε εκατοντάδες ελέγχους, που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας, τα τελευταία 3 χρόνια, η "Κ.Τ.Ε.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε." δεν είχε καμία παράβαση που να άπτεται της ασφάλειας μεταφοράς.

Για τη μεταφορά των μαθητών διατίθενται τα καταλληλότερα λεωφορεία, τα οποία είναι εφοδιασμένα με ζώνες ασφαλείας, των πλέον σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Όλα τα λεωφορεία, που χρησιμοποιούνται στη μεταφορά μαθητών περνούν τους τακτικούς ελέγχους ΚΤΕΟ σχολαστικά και επιπλέον ελέγχονται σε καθημερινή βάση από τους τεχνικούς της εταιρείας μας και τους οδηγούς.

filoxenia
city tours
parcel bus c24 amea flag home infoc pet pin ro-r-c sc-fb sc-gp sc-ins sc-lin sc-tw sc-yt sing ticket wifi zoomin passenger ro-r-thin Επιστροφή στην κορυφή