Τουριστικό Γραφείο

Η εταιρία C.TR.S (θυγατρική του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου) ιδρύθηκε το 2010 για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στο ταξίδι και τη μετακίνηση. Το 2011 έρχεται να καινοτομήσει και με τα πολυτελή ιδιόκτητα λεωφορεία της συνδέει την Κρήτη με το εξωτερικό, με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις για Τίρανα και Σόφια.

 

Μια άριστα καταρτισμένη ομάδα και κυρίως με κριτήριο την ικανοποίηση των αναγκών και του πιο απαιτητικού πελάτη, ενισχύει την δυναμική της προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση σε όλων των ειδών τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες όπως έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, οργάνωση εκδρομών, διαμονή σε ξενοδοχεία, ομαδικές μετακινήσεις (groups) αλλά και συμβουλές ταξιδίων για μεμονωμένους πελάτες

Ανταμοιβή μας οι ικανοποιημένοι πελάτες, όραμα μας ακόμα καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Κριτής μας το επιβατικό κοινό.

Σύμβουλοι και συνοδοιπόροι λοιπόν στα ταξίδια σας, η ομάδα της C.TR.S, σας καλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά αναθέτοντας μας την οργάνωση του ταξιδιού σας και σας υποσχόμαστε άριστες τουριστικές υπηρεσίες με συνέπεια και σεβασμό στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.

filoxenia
city tours
parcel bus c24 amea flag home infoc pet pin ro-r-c sc-fb sc-gp sc-ins sc-lin sc-tw sc-yt sing ticket wifi zoomin passenger ro-r-thin Επιστροφή στην κορυφή