Εισιτήρια

 

Ισχύς Καρτών & Εκπτώσεων

ΧΡΥΣΕΣ

ΚΑΡΤΕΣ (ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ)

Ισχύουν για την καθημερινή δωρεάν  μεταφορά των μαθητών από την κατοικία τους στο σχολείο και επιστροφή κατά τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του σχολείου τους.

Μαθητές που μεταφέρονται τις απογευματινές  ώρες  , Σαββατοκύριακα & αργίες στην ίδια διαδρομή που αναγράφει η κάρτα, δικαιούνται έκπτωση 50%.(Μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους)

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΡΤΕΣ

Έχουν 50% έκπτωση για τη διαδρομή που αναγράφουν και ισχύουν από Δευτέρα έως και Κυριακή & Αργίες .(Μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους)
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΏΝ (ΑΣΤΕΚ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ) Ισχύουν για όλο τον χρόνο και μόνο για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Παρέχεται  έκπτωση 50% για τη διαδρομή από τον τόπο κατοικίας τους στην έδρα της σχολής τους και επιστροφή. Αυτό αναγράφεται στην πίσω πλευρά της κάρτας. Για όλες τις άλλες διαδρομές παρέχεται έκπτωση 25%. Για τους πρωτοετείς έως την έκδοση των ηλεκτρονικών καρτών ισχύουν πρόσφατες (τελευταίο δίμηνο) βεβαιώσεις  των σχολών.(Μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους)
ΓΚΡΙ  ΚΑΡΤΕΣ

Είναι οι κάρτες των ΙΕΚ- Φροντιστηρίων κ.α. Ισχύουν την σχολική περίοδο. Χρειάζεται σφραγίδα από φροντιστήριο και από το ΚΤΕΛ. Παρέχεται έκπτωση 25% για τη διαδρομή που αναγράφει. Ισχύουν από Δευτέρα έως και Κυριακή & Αργίες .(Μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους)

Για τους σπουδαστές των ΔΙΕΚ  παρέχεται έκπτωση 50% ΜΩΒ ΚΑΡΤΕΣ

ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Έχουν έκπτωση 50% για όλες τις διαδρομές εφόσον βέβαια είναι θεωρημένες.
ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Έχουν έκπτωση 50% για όλες τις διαδρομές εφόσον βέβαια είναι θεωρημένες.
ΚΑΡΤΕΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Έχουν έκπτωση 25% για όλες τις διαδρομές της ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου Α.Ε. αρκεί να είναι θεωρημένες κάθε έτος από το σύλλογο τριτέκνων.
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Έχουν έκπτωση 15% για όλο το προσωπικό στρατού ξηράς, ναυτικό και αεροπορίας. 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ-ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Έχουν έκπτωση 50% σε όλες τις διαδρομές με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας. ΔΩΡΕΑΝ είναι μόνο όταν πρόκειται για υπηρεσιακούς λόγους και φέρουν υπηρεσιακό σημείωμα.

*Παιδιά ηλικίας μέχρι 6 ετών ταξιδεύουν δωρεάν

parcel bus c24 amea flag home infoc pet pin ro-r-c sc-fb sc-gp sc-ins sc-lin sc-tw sc-yt sing ticket wifi zoomin passenger ro-r-thin