Εισιτήρια

 

Ισχύς Καρτών & Εκπτώσεων

ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΕΣ

(ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ)

Ισχύουν για την καθημερινή δωρεάν  μεταφορά των μαθητών από την κατοικία τους στο σχολείο και επιστροφή κατά τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του σχολείου τους.

Μαθητές που μεταφέρονται τις απογευματινές  ώρες  , εως και το Σαββατο στην ίδια διαδρομή που αναγράφει η κάρτα, δικαιούνται έκπτωση 50%.(Μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΣΟ) - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΏΝ (ΑΣΤΕΚ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ) Ισχύουν για όλο τον χρόνο και μόνο για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Παρέχεται  έκπτωση 50% για τη διαδρομή από τον τόπο κατοικίας τους προς στην έδρα της σχολής τους και επιστροφή. Αυτό αναγράφεται στην πίσω πλευρά της κάρτας. Για όλες τις άλλες διαδρομές παρέχεται έκπτωση 25%. Για τους πρωτοετείς έως την έκδοση των ηλεκτρονικών καρτών ισχύουν πρόσφατες (τελευταίο δίμηνο) βεβαιώσεις  των σχολών.(Μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους)

ΜΠΕΖ  ΚΑΡΤΕΣ

(Ι.ΕΚ. ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΊΩΝ)

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

(ΕΚΠΤΩΣΗ 50%)

Είναι οι κάρτες των ΙΕΚ- Φροντιστηρίων οι οποίες ισχύουν κατά την σχολική περίοδο. Χρειάζεται σφραγίδα από φροντιστήριο και από το ΚΤΕΛ. Παρέχεται έκπτωση 25% για τη διαδρομή που αναγράφει. Ισχύουν από Δευτέρα έως και Κυριακή & Αργίες .(Μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους).

Αφορούν σπουδαστές των Δ.Ι.Ε.Κ. τα οποία υπάγονται στο Υ.ΠΑΙ.Θ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ) παρέχεται έκπτωση 50% από τον τόπο κατοικίας προς τη σχολή και αντίστροφα , σε όλες τις άλλες διαδρομές η έκπτωση ανέρχεται στο 25%. Χρειάζεται σφραγίδα από Δ.Ι.Ε.Κ. και από το ΚΤΕΛ.  (Ισχύει μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους).

ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ Έχουν έκπτωση 50% για όλες τις διαδρομές εφόσον βέβαια είναι θεωρημένες. Χορηγούμε έκπτωση όταν το ποσοστό αναπηρίας είναι άνω του 67%. Σε αυτήν την περίπτωση γίνεται αποδεκτή και η βεβαίωση από το gov.
ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Έχουν έκπτωση 50% για όλες τις διαδρομές εφόσον βέβαια είναι θεωρημένες για το τρέχων έτος.
ΚΑΡΤΕΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Έχουν έκπτωση 25% για όλες τις διαδρομές εφόσον βέβαια είναι θεωρημένες για το τρέχων έτος.
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Έχουν έκπτωση 15% για όλο το προσωπικό στρατού ξηράς, ναυτικό και αεροπορίας. 
ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ)

Έχουν έκπτωση 50% σε όλες τις διαδρομές με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας. ΔΩΡΕΑΝ είναι μόνο όταν πρόκειται για υπηρεσιακούς λόγους και φέρουν υπηρεσιακό σημείωμα.

*Παιδιά ηλικίας μέχρι 6 ετών ταξιδεύουν δωρεάν Σε αυτήν την περίπτωση ο γονέας υποχρεούται κατά την έκδοση ή τον έλεγχο των   εισιτηρίων να επιδεικνύει έγγραφο ταυτοπροσωπίας (βιβλιάριο υγείας -διαβατήριο)

filoxenia
city tours
parcel bus c24 amea flag home infoc pet pin ro-r-c sc-fb sc-gp sc-ins sc-lin sc-tw sc-yt sing ticket wifi zoomin passenger ro-r-thin Επιστροφή στην κορυφή