Εταιρεία

Η ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε. είναι ο μεγαλύτερος μεταφορικός οργανισμός της Κρήτης και από τους μεγαλύτερους της Ελλάδας.

Με 200 σύγχρονα λεωφορεία όλων των μεγεθών πραγματοποιεί καθημερινά εκατοντάδες δρομολόγια συνδέοντας τις μεγαλύτερες πόλεις του νησιού με όλους τους οικισμούς του, αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα μέσα σε ένα πλαίσιο συνδυασμένων μεταφορών.

Τα τελευταία χρόνια υλοποιώντας ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό ανάπτυξης, προχωρήσαμε στην αντικατάσταση όλων των λεωφορείων , αυτοματοποιήσαμε όλες τις λειτουργίες μας, ανακαινίσαμε τους σταθμούς και τα πρακτορεία μας. Προχωρήσαμε στην αγορά ακινήτου 20 περίπου στρεμμάτων δίπλα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπου  δημιουργήσαμε εγκαταστάσεις και υποδομές συντήρησης των οχημάτων μας  και παράλληλα η ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου Α.Ε. προχώρησε στην αγορά του ιστορικού κτιριακού συγκροτήματος "ΑΘΗΝΑ"  όπου κατασκεύασε έναν  υπερσύγχρονο παγκρήτιο υπεραστικό σταθμό.

Στόχος μας είναι η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά προσώπων και δεμάτων σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς στην Κρήτη, στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον καθημερινά 500 εργαζόμενοι και συνεργάτες προσπαθούμε για την παροχή των βέλτιστων υπηρεσιών συντελώντας στην ανάπτυξη του νησιού, αλλά και της χώρας γενικότερα.

Με κεντρικό μας σύνθημα το Συνοδοιπόροι στα ταξίδια σας, νιώθουμε καθημερινά συνοδοιπόροι σε κάθε μετακίνηση σας μετατρέποντας κάθε δρομολόγιο σε ΤΑΞΙΔΙ πολυτέλειας, άνεσης και σιγουριάς.

 

Με εκτίμηση
Γ. Ν. Χαλεπάκης
Γενικός Δ/ντης

filoxenia
city tours
parcel bus c24 amea flag home infoc pet pin ro-r-c sc-fb sc-gp sc-ins sc-lin sc-tw sc-yt sing ticket wifi zoomin passenger ro-r-thin Επιστροφή στην κορυφή