Απωλεσθέντα

Η "Κ.Τ.Ε.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε." μεταφέρει ετησίως εκατομμύρια αποσκευές και μικροδέματα. Έτσι, είναι ελάχιστα πιθανό να υπάρξουν απώλειες κατά τη μεταφορά. Η μακροχρόνια εμπειρία ης εταιρείας μας, απέδειξε ότι οι περισσότερες απώλειες προκαλούνται από «μπέρδεμα» των αποσκευών, μεταξύ των συνεπιβατών. Για το λόγο αυτό η "Κ.Τ.Ε.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε." υποδεικνύει στους επιβάτες, να έχουν στις αποσκευές τους, σε εμφανές μέρος τα στοιχεία τους με ένα τηλέφωνο σίγουρης επικοινωνίας.

Αποστέλλοντας αποσκευές με την "Κ.Τ.Ε.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε." είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι, η εταιρεία μας ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ (-100-) ΕΥΡΩ.

Σε περίπτωση που η αξία τους είναι μεγαλύτερη, παρακαλούμε να επιλέξετε άλλο τρόπο μεταφοράς. Σε περίπτωση κλοπής πραγμάτων μέσα στο λεωφορείο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, πρέπει να επιλαμβάνεται η ασφάλεια και να υποβάλλετε μήνυση.

Οι ασυνόδευτες αποσκευές, τοποθετούνται στο πιο κοντινό δρομολόγιο, από τους πράκτορες αποθηκαρίους, με υπεύθυνο και σχολαστικό τρόπο. Οι ασυνόδευτες αποσκευές μεταφέρονται με ιδιαίτερα αριθμημένη «απόδειξη μικροδέματος», που ουσιαστικά αποτελεί το «δελτίο αποστολής» και περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και παραλήπτη. Έτσι, το 99,99% των αποσκευών παραδίδονται χωρίς πρόβλημα.

Στην ελάχιστη περίπτωση που παρατηρηθεί απώλεια συνοδευμένης ή ασυνόδευτης αποσκευής – δέματος, ο επιβάτης πρέπει να ενημερώσει τον οδηγό ή τον πράκτορα αποθήκης, ώστε να διερευνηθεί η απώλεια. Εάν δεν είναι δυνατός ο άμεσος εντοπισμός από τους υπαλλήλους μας, πρέπει να δίδεται χρόνος στο προσωπικό για περαιτέρω διερεύνηση. Οι υπάλληλοι της "Κ.Τ.Ε.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε." ενημερώνουν την Αστυνομία, εάν κρίνουν ότι πρόκειται για κλοπή. Στην περίπτωση αυτή ίσως σας ζητηθεί από την Αστυνομία, να υποβάλλετε μήνυση.

Εάν οι αποσκευές δεν βρεθούν σε εύλογο διάστημα, έχετε το δικαίωμα, να αποζημιωθείτε από την εταιρεία μας, μέχρι του ποσού των εκατό (–100-) ευρώ, αφού υποβάλλετε στα γραφεία, «ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΔΕΜΑΤΟΣ».

Κατεβάστε την αίτηση εδώ.

filoxenia
city tours
parcel bus c24 amea flag home infoc pet pin ro-r-c sc-fb sc-gp sc-ins sc-lin sc-tw sc-yt sing ticket wifi zoomin passenger ro-r-thin Επιστροφή στην κορυφή